top of page

Täydellinen sommittelu


Täydellinen sommittelu tulee sydämestä. Siitä millaisilla linseillä elämää katsoo. Oikea valoitus löytyy intuitiolla sillä että uskaltaa kuunnella sitä tunnetta sisällään joka yllyttää sinua rikomaan rajojasi, kokeilemaan, leikkimään. Harmoninen kokonaisuus vaatii paljon onnistumisia, epäonnistumisia, kipua, onnea. Sitä että osaa tasapainoittaa kaiken täydelliseksi kuvaksi jossa ei ole virheitä, on vain harjoittelua. Pään seinään hakkaamista tarvitaan jotta tietäisi miltä tuntuu oppia ymmärtämään miksi meitä säädetään niin kovalla kädellä. Valmistellaan siihen hetkeen että uskallamme ilmaista sillä mitä teemme sitä syvyyttä mitä sisällämme asuu. Kertoa tarinoita. Nähdä kauneutta siellä missä muut eivät sitä tavoita.

Minulle kauneus asuu syvällä sen sisällä joka on nähnyt liian paljon, kulkenut kipeää elämänpolkua itselleen väärään suuntaan. Pysähtynyt ja ymmärtänyt omaavansa ihan kaiken mitä tarvitaan ollakseen uudenlainen, ehjempi ihminen. Minulle kauneus asuu niissä hetkissä kun antoi periksi kivulle sisällään ja avasi oven rakkaudelle. Puhdisti sisimpänsä vastaanottamaan ja antamaan. Sitä millä oikeasti on merkitystä. Aitoa oikeaa elämää.

Täydellinen pizza syntyi intuitiolla. Suurella sydämellä ja rakkaudella. Pohja gluteenitonta kaurajauhoa yhdistettynä maissijauhoon, ilman hiivaa leivinjauheella. Päälle luomutomaattimurskaa, balsamicossa, oliiviöljyssä ja hunajassa marinoituja herkkusieniä ja sipulia. Paljon valkosipulia. Lampaanjuustoa ja fetaa. Mustapippuria ja suolaa.

Juuston raastoi lapsi joka on laittanut minut pahimpaan kasvukouluun ikinä. Rakastamaan toisen lasta ilman ehtoja, vailla biologista sidettä. Jokainen joka on kasvattanut toisen lasta tietää että se ei ole helppo matka. Tarvitaan paljon työtä päästäkseen aidosti toinen toistensa sydämeen.

Tilkka luomupunaviiniä ja täydellinen seura. Klik. sisälleni tallentui valokuva. Muisto sydämeen suuresta hetkestä jolloin ymmärsin kasvaneeni ihmisenä enenmmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Minä olen sovittanut elämäni haasteet täydelliseksi palapeliksi jossa jokainen pala on ollut tarpeellinen osa kokonaisuutta. Olen oppinut rakastamaan syvemmin kuin koskaan ennen.

Hyväksynyt ja tullut hyväksytyksi.


RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
Tunnisteita ei vielä ole.
ARCHIVE
bottom of page