top of page

Olet kaunein astia rakkaudelle


Kuvittelemme kaiken sen mitä janoamme olevamme itsemme ulkopuolella. Sisimmässä huutaa tyhjyys ja täytämme sitä ulkoakäsin. Janoamme täydellistä pintaa, suoritamme niin valtavasti kiillottaaksemme ulkoasua. Näkemättä...

Miten kaikki se mikä on ulkopuolella ei kuitenkaan täytä oikeasti tyhjyttä sisällä: Haluamme lisää, enemmän siihen tunteeseen kun mikään ei tunnu miltään.

Olemme kuin rivi tyhjiä purkkeja etsimässä täyttymystä itsemme ulkopuolelta. Purkin kannet visusti suljettuina ettei kukaan näkisi sisimpäämme. Siihen haavoittuneeseen pieneen tyttöön tai poikaan joka janoaa hyväksyntää, rakkautta.

Yksi kerrallaan me havahdumme, heräämme ja alamme täyttämään sisimpäämme ulkopuolen sisään. Ymmärrämme että se kaikki kaunis mitä epätoivoisesti etsimme olikin jo siellä, emme vain nähneet sitä. Uskallamme avata tuon kannen ja jaamme sitä mitä löysimme sisältämme.

Rakkautemme alkaa täyttämään kaiken sen mihin kosketamme, me jaamme sitä jokaiselle jonka kohtaamme. Ymmärrämme että kun antaa saa.

Täytämme päivittäisen kahvikuppimme rakkaudella.

Kirjoitamme toinen toisillemme maailman kauneimpia rakkauslauluja toivoen että jokainen saisi kokea tuon rakkauden jonka löysimme.

Alamme näkemään, toivomaan hyvää. On päiviä jolloin unohtaa tuon kaiken, hautautuu elämänkolhujen ja haasteiden edessä syvään mustaan liejuun mutta silti se on siellä koko ajan.

Jossain.

Usko, toivo, rakkaus. Luottamus. Rauha.

Ymmärrämme elämän oppien, kipeiden kokemusten jalostavan meitä. Riisuvan pois kaiken epäoleellisen. Jäljelle jää vain sydän, millään muulla ei ole merkitystä. Vain sillä että on rakastanut, antanut ja saanut rakkautta.

Omien haasteideni edessä minä kadotan tuon kaiken hetkellisesti, eksyn täydellisen valokuvan suohon ja kadotan ilon sisälläni. Yritän niin vimmatusti taistella tuon sisäisen tuskan kanssa näkemättä sitä että jokaisella hetkellä meissä on se kaikki. Täydellinen kuva on epätäydellinen. Minä päätän sen onko kuppi puoliksi täynnä vai tyhjä. Ajatuksen voimalla voin muuttaa itseni, maailman. Kokea rakkauden.


RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
Tunnisteita ei vielä ole.
ARCHIVE
bottom of page